Begudes calentes

És important que en el moment de 'fer un respir' i prendre una beguda calenta, es pogui gaudi del sabor i la qualitat d'un producte excel·lent i gafar 'ànims i forces' per prosseguir en la jornada amb empenta.

Cafè 100% gra natural 'Cornellà'

 

Després de molts anys oferint serveis de 'Vending' recomanem als nostres clients seleccionar el millor cafè.

 

Per aquest motiu utilitzem un producte de prestigi de 'la nostra terra' com és El Cafè Cornellà. 'Cafès Cornellà' és un referent en el mercat havent guanyat l'admiració del món de l'hostaleria, particulars i serveis de venda automàtica.

 

Perquè el cafè o un altre producte sigui de primera qualitat, és fonamental que l'aigua utilitzada ho sigui també. MRM Vending mai utilitza l'aigua dels clients. L'aigua que utilitzem sempre és una aigua de màxima qualitat tractada amb el procés d'Osmosi.

 

Xocolata

 

Els nostres preparats a base de cacau es distingeixen, entre altres coses, per la seva textura al paladar, amb una dosificació excel·lent i una presència d'acord amb les característiques d'un bon xocolata.

 

Aquest producte ofereix la possibilitat de poder-se adaptar amb facilitat a les necessitats dels clients més exigents, podent triar des del xocolata desfeta espès fins al més suau de les xocolates amb llet.

 

El capuccino

 

Els nostres caputxins els preparem al gust dels nostres clients combinant el cafè exprés la llet i el cacau. És una beguda molt apropiada per esmorzar, encara que també ve de gust consumir al llarg de tot el día. La qualitat dels nostres caputxins ve donada per l'excel lent cafè exprés i la textura de la llet que utilitzem.

 

 

La llet

 

La llet en pols s'obté mitjançant la deshidratació de llet pasteuritzada.

 

Aquest procés es porta a terme en torres especials d'atomització, on l'aigua que conté la llet és evaporada, obtenint una pols que conserva totes les propietats naturals de la llet. Per beure, la pols ha de dissoldre en aigua potable i de màxima qualitat. Una altra raó per utilitzar el procés d'Osmosi.

 

Aquest producte és molt recomanable ja que, a diferència de la llet fluïda, no necessita conservar en fred i per tant la seva vida útil és més prolongada.

 

Amb la irrupció dels serveis de venda automàtica les empreses proveïdores han buscat oferir una llet de màxima qualitat i sabor. El nostre producte satisfà amb totes les garanties aquesta exigència.

Infusions

 

Productes solubles instantanis amb extractes i aromes, procedents de matèries primeres de primera qualitat seleccionades des de l'origen.

 

Especialment preparats per al funcionament de les màquines automàtiques, amb una dosificació i solubilitat òptimes.

 

  • Toffee

  • Menta poliol

  • Camamilla

  • Te a la llimona

  • Brou

 

Prova el nostre servei de forma gratuïta sense compromís!

Totes les marques, imatges i noms comercials citats són marques registrades pels seus respectius propietaris. 

C/Ses Falques

17300 Blanes

info@mrmvending.com

 

972.96.91.17
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon