Màquines per begudes calentes

Saeco Rubino 200

 

Oficines, despatxos professionals, comerços, acadèmies, perruqueries, etc.

 

Rubino 200 és una màquina vending table-top amb disseny d'última generació i prestacions tècniques molt avançades.

 

Està especialment concebuda per respondre a les exigències d'emplaçaments petits i mitjans. Està disponible amb un moble en dues versions: estàndard i amb sistema de pagament. Pot oferir fins a 8 begudes diferents directes i 14 amb preselecció.

Saeco Cristallo 400

 

Ideal per a empreses de a partir de 20 treballadors.

 

Cristallo 400 és un dispensador de begudes calentes completament automàtic, dissenyat i desenvolupat per reduir i optimitzar les intervencions de reposició i assistència.

 

Tecnològicament avançat i extremadament funcional, pot oferir fins a 12 begudes diferents directes i 24 amb preselecció.

 

Es combina perfectament amb la Corallo 1700.

Saeco Atlante 500 Espresso 2 Molins

 

Grans empreses, centres de salut, administració pública.

 

Atlante 500 és la nova màquina vending Freestanding de begudes calentes, impressionant des de qualsevol punt de vista. Amb el seu disseny "Perfil U" amb línies suaus i elegants, afegeix estil a qualsevol ambient.Amb seva elevada capacitat (més de 550 gots), l'àmplia gamma de begudes i els importants estalvis de temps i diners en el manteniment gràcies al revolucionari sistema Saeco Rotating Plate, aquesta màquina formidable i elegant és perfecta per a mitjanes localitzacions.

 

Atlante 500 crea un córner perfecte per al cafè en qualsevol context, sola o combinada amb una màquina Freestanding cafeteria & food, ofereix una solució completa per al vending. Gracias al kit transformació, es pot transformar la màquina a versió Màster per posar-la en bateria amb la Alisi versió Slave. Disponible en versió Espresso amb doble molí, Espresso amb un molí, i en versió Instant. Pot oferir fins a 15 begudes diferents directes i 39 amb preselecció.

Please reload

Prova el nostre servei de forma gratuïta 8 dies sense compromís!

Totes les marques, imatges i noms comercials citats són marques registrades pels seus respectius propietaris. 

C/Ses Falques

17300 Blanes

info@mrmvending.com

 

972.969.117
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon