Màquines per a begudes fredes, aliments i combos

Saeco Corallo

 

Per a empreses a partir de 20 treballadors.

 

Corallo és la nova generació de màquines vending snack & food de 6 espirals amb 6 o 7 safates extraïbles per dispensar snacks, begudes fredes de llauna i ampolla. I en la configuració food (de 2 ° C a 4 ° C) també 'Sándwich' i productes frescos a les 3 safates inferiors.

 

La gran versatilitat de configuracions permet crear diferents combinacions per oferir una gran varietat de productes. Es combina perfectament amb la Freestanding hot Cristallo 600.

Saeco Aliseo

 

Per a empreses a partir de 50 treballadors.

 

Saeco Aliseo és la nova generació de màquines vending snack & food de 8 espirals amb 7 safates extraïbles per dispensar snacks, begudes fredes de llauna o ampolla, i en la configuració food (de 2 ° C a 4 ° C) també 'sandwich' i productes frescos a les 3 safates inferiors.

 

La gran versatilitat de configuracions permet crear diferents combinacions per oferir una gran varietat de productes. Es combina perfectament amb la Freestanding hot Atlante.

Zanussi Snakky

 

Per a empreses a partir de 10 treballadors.

 

Màquina ideal per atendre aquelles empreses que puguin necessitar una combinació mixta de productes de cafeteria, pastisseria, xocolatines etc. amb begudes fredes.

Please reload

Jofemar Artic 272

 

Per a empreses amb més de 40 treballadors.

 

La seva gran capacitat d'emmagatzematge permet disposar d'un assortiment important de refrescos, aigües, sucs, cerveses i altres.

Saeco Combo

 

La marca Saeco proporciona màquines eficients, de gran qualitat i amb més elegància.

 

Això permet disposar d'una combinació de serveis de begudes calentes, begudes fredes i aliments en un combo amb tota l'elegància necessària.

 

Pensat en clíniques, grans empreses, administració pública o altres entitats el mobiliari estigui d'acord amb una 'marca' o referència en el mercat.

Please reload

Màquines de venda automàtica amb mobiliari

 

Ideal per llocs públics o empreses que requereixen un entorn especialment dedicat al descans, els menjars o altres serveis.

 

MRM Vending s'encarrega d'oferir aquest servei de forma personalitzada adaptant un entorn a les necessitats del client.

 

Si voleu més informació d'aquest servei, sense cap compromís l'atendrem molt gustosament oferint el nostre assessorament.

Prova el nostre servei de forma gratuïta 8 dies sense compromís!

Totes les marques, imatges i noms comercials citats són marques registrades pels seus respectius propietaris. 

C/Ses Falques

17300 Blanes

info@mrmvending.com

 

972.969.117
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon