Preguntes freqüents

 

Tenim un especial interès per aclarir qualsevol dubte o pregunta que tingui sobre el sistema 'Vending', o com oferim els serveis als nostres clients. Estarem encantats d'ajudar.

Tenen cost d'instal·lació o manteniment?

 

No. La nostra empresa s'encarrega de tot. Mai exigim un cost de lloguer o manteniment per disposar de les màquines de MRM Vending.

01

Hi ha uns mínims de consumició?

 

No. La instal·lació i ús de les nostres màquines mai compromet als nostres clients a realitzar un mínim de consumicions. 

02

Qui s'encarrega del manteniment?

 

MRM Vending s'encarrega del subministrament i reposició dels productes segons tingui necessitat l'empresa, podent ser fins i tot de forma diària (excepte Diumenges i festius), incloent la neteja i el manteniment de la màquina.

 

L'horari de servei és de 8:00 fins a les 18:00 excepte diumenges i festius establerts pel calendari laboral de la Generalitat de Catalaunya.

03

Què s'ha de fer quan la màquina deixa de funcionar?

 

Els temps de resposta a possibles incidències són immediats. La nostra empresa es compromet a resoldre qualsevol avaria o incidència que pugui tenir la màquina en un període màxim de 24 hores, sense cap cost addicional per a l'empresa.

 

Totes les màquines disposen d'una etiqueta identificativa amb un número de telèfon fix i un mòbil on un professional sempre atendrà la trucada, i oferirà una solució adequada.

04

D'on s'obté l'aigua per a les begudes calentes?

Si la qualitat de producte és molt important, l'aigua que s'utilitzi per a la seva elaboració no ho és menys. Per aquest motiu en MRM Vending creiem que mai s'ha d'utilitzar l'aigua de la xarxa, encara que aquesta disposi de filtres. La nostra empresa sempre proporciona l'aigua tractada amb el procés d'Osmosi per a l'elaboració de totes les begudes calentes. El que garanteix la màxima qualitat i sabor del producte que es vagi a consumir. Més informació.

05

Quina és la freqüència de reposició dels productes?

Diari. El moment de prendre un refrigeri, sigui una beguda calenta, un refresc o un aliment, ha de ser agradable. Per això és important que les màquines estiguin ben proveïdes. A més, tenim molt en compte els gustos dels nostres clients, de manera que disposem d'un gran assortiment de productes de beguda i alimentació.

06

Prova el nostre servei de forma gratuïta sense compromís!

Totes les marques, imatges i noms comercials citats són marques registrades pels seus respectius propietaris. 

C/Ses Falques

17300 Blanes

info@mrmvending.com

 

972.96.91.17
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon