Sectors on ens hem posicionat

Des de 1993 atenem a diversos sectors, molt especialment:
Industria 

​​

El nostre entorn és tradicionalment industrial. Fàbriques, tallers, transportistes etc. Els nostres clients valoren un bon servei. Qualitat en els productes, prestesa en el servei i un bon funcionament de les màquines. I en el cas d'incidències ser eficients en la resposta al problema.

 

Sempre amb el desig de fidelitzar als nostres clients i fer que se sentin a gust i gaudeixin dels nostres serveis.

Escoles i acadèmies

​​

Per aprendre cal alimentar-se bé. En totes les institucions educatives es venen aliments que assegurin a l'estudiant consumir proteïnes, carbohidrats, vitamines i minerales. Una barra de granola, galetes integrals, suc natural de fruites, cereals, liquat de fruites, fruits secs etc.

 

Són alguns dels productes que oferim, juntament amb cacau, llaminadures o xocolatines, també necessàries i per descomptat ... Molt saboroses!

Administració i despatxos

​​

Cada vegada és més freqüent i necessari disposar en oficines o llocs públics de dispensadors de begudes calentes, fredes i aliments. Sortir a buscar-implica un temps que cada vegada és més escàs.

 

D'altra banda el cost dels nostres productes fan molt més assequible el seu consum i d'aquesta manera evitar acudir a locals com bars o cafeteries amb preus molt més elevats.

Centres de salut i 3a Edat

​​

Les persones que es mouen en aquest entorn necessiten accedir de forma còmoda i senzilla als nostres serveis.

 

La qualitat dels nostres productes, un cafè amb un gran reconeixement i prestigi a la nostra terra (Cafès Cornellà), a més de les infusions i tots els altres productes, fan que siguin un plaer molt agradable per a les persones que han d'estar en centres de salut o llocs per als nostres majors.

Oci i esport

​​
La pràctica d'aquestes activitats està molt lligada al consum de begudes i aliments que reposin energies i siguin un refrigeri.

 

La nostra empresa disposa de productes energètics, isotònics i naturals, molt adequats a l'exercici, l'esport o el oci.

Prova el nostre servei de forma gratuïta sense compromís!

Totes les marques, imatges i noms comercials citats són marques registrades pels seus respectius propietaris. 

C/Ses Falques

17300 Blanes

info@mrmvending.com

 

972.96.91.17
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon