Història del cafè

La història de com es va estendre per tot el món el cultiu i el consum de cafè és una de les més atractives i romàntiques que hi pugui haver. Aquesta història comença a la Banya d'Àfrica, a Etiòpia, on el cafè va tenir el seu origen probablement a la província de Kaffa. Hi ha diversos relats, imaginatius però poc probables, sobre com es van descobrir els atributs del gra torrat de cafè. Compte un d'ells que un pastor de cabres etíop li va sorprendre l'animat comportament que tenien les cabres després d'haver mastegat cireres vermelles de cafè. El que se sap amb més certesa és que els esclaus als quals es portava del que és avui el Sudan al Iemen i Aràbia a través del gran port d'aquell llavors, Moca, sinònim ara amb el cafè, menjaven la suculenta part carnosa de la cirera del cafè. Del que no hi ha dubte és que el cafè es conreava al Iemen ja al segle XV i és probable que molt abans també.

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Prova el nostre servei de forma gratuïta sense compromís!

Totes les marques, imatges i noms comercials citats són marques registrades pels seus respectius propietaris. 

C/Ses Falques

17300 Blanes

info@mrmvending.com

 

972.96.91.17
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon