Cafè en gra o cafè monodosi?

Les màquines que molen el cafè a l'instant permeten mantenir intactes les propietats del cafè, amb el seu sabor i aroma característics, dosifiquen la quantitat exacta de cafè a cada servei (podent graduar aquesta quantitat al gust del consumidor), el compacten de forma precisa i controlen la erogació al segon per aconseguir un Espresso de gran qualitat com en la millor cafeteria.


La diferència amb el cafè en monodosi

El producte utilitzat;


Que encara que sigui de molt bona qualitat, mai podrà igualar els estàndards d'un cafè en gra, el que sens dubte repercuteix sobre la satisfacció d'uns clients cada vegada més exigents.


Les propietats;


Quan es manipula el cafè, com és el cas del cafè monodosi, perd propietats a l'entrar en contacte amb l'aire, la llum i la temperatura, i per tant, el procés d'oxidació augmenta, ja que ha de moldre i encapsular.


El cost;


Doncs a més de la mòlta del cafè, ha de encapsular el que encareix el producte i per tant resultant més car que un servei amb cafè en gra natural (En cas de no ser així hauria de dubtar de la qualitat del cafè).


Més diners i més temps;


Quan la màquina no és automàtica, a més de comprar aquesta i les càpsules del cafè, s'ha d'adquirir la llet, el sucre, l'aigua, els gots i la paletina. Per preparar el cafè és necessari col·locar manual o automàticament la dosi a la cambra d'erogació i esperar que la màquina tregui el cafè. I el consumidor s’ha d'encarregar del seu manteniment i neteja. El que vol dir dedicar més temps i un augment en el cost de la consumició.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Prova el nostre servei de forma gratuïta sense compromís!

Totes les marques, imatges i noms comercials citats són marques registrades pels seus respectius propietaris. 

C/Ses Falques

17300 Blanes

info@mrmvending.com

 

972.96.91.17
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon