Prova el nostre servei de forma gratuïta 8 dies sense compromís!

Totes les marques, imatges i noms comercials citats són marques registrades pels seus respectius propietaris. 

C/Ses Falques

17300 Blanes

info@mrmvending.com

 

972.969.117
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Fins a tres tasses de cafè al dia és saludable i allarga la vida, segons l'OMS

August 10, 2017

Fins a tres tasses de cafè al dia és saludable i allarga la vida, segons l'OMS. 

 

Ho demostra l'estudi d'hàbits de consum de cafè més gran que s'ha fet mai, hi han participat més de mig milió de persones.

 

El cafè del matí no només desperta, sinó que pot allargar la vida. Ho diu un estudi de l'Organització Mundial de la Salut, l'OMS. Prendre fins a tres tasses de cafè al dia s'associa a un menor risc de morir per qualsevol causa, sobretot per càncer, malaltia circulatòria o de l'aparell digestiu. 

 

És l'estudi més ampli fet mai sobre els efectes del cafè en la població europea. S'han comparat dades de més mig milió de persones de 10 països diferents. Després de seguir-les setze anys, s'ha observat que el grup que consumia més cafè presentava menys probabilitats de mort prematura. 

 

En els homes, un 18% menys de risc de morir abans d'hora que els que no bevien cafè. En les dones, el percentatge era del 7%. En una mostra de 14.000 persones s'han analitzat els biomarcadors metabòlics que han assenyalat que les persones cafeteres poden tenir, en general, el fetge més sa i un millor control de la glucosa. 

 

Aquests resultats coincideixen amb una altra investigació dels Estats Units que arriba a conclusions similars. Tot i així, els autors diuen que cal anar més enllà. Volen saber quins grans de cafè en concret són els millors i quins són els components que el fan tan beneficiós per a la salut.  

 

 

(Aquesta informació està extreta d'un article periodístic de la CCMA)

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Com es produeix el cafè

August 5, 2016

1/2
Please reload

Recent Posts

August 5, 2016

February 26, 2014

Please reload

Search By Tags
Please reload